Een beetje groen

Rachel Isen-Goudkuil; Leonie Verbrugge

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een beetje groen

gebonden: € 12.95

ISBN: 9789087182564, geïllustreerd, 32 blz., April 2020
Formaat: 20.1 (h) x 19.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 228 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Hoi! Ik ben Sophie. Ik ben net verhuisd en ik mis mijn vriendinnen uit de stad nu al vreselijk. Wel heb ik een superleuke nieuwe kamer. Die hebben we geel geverfd. Naast ons woont buurvrouw Lily. Zij is echt superaardig. Buurvrouw Lily is dol op alles wat groeit en bloeit. Ze heeft een gezellig schuurtje in haar tuin en weet heel veel over plantjes en zo. Door haar heb ik ontdekt dat plantjes stekken heel leuk is! En ze heeft me nog veel meer verteld over wat je allemaal met groen kunt doen.
Ben je nieuwsgierig? Lees dan gauw dit boek.

Doelgroep: Kinderen tussen 9 en 12 jaar die van plantjes en zo houden. Je leest de belevenissen van Sophie én heel veel leuke ideetjes om lekker zelf aan de slag te gaan!

Een origineel en aansprekend boek voor jonge meiden. Voor je het weet hebben ze groene vingers!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Rachel houdt van planten en heeft een eigen moestuin waarin ze probeert van alles tot bloei te laten komen. Door dit boekje wil ze (ook haar eigen) kinderen enthousiast maken voor alles wat groeit en bloeit.
Leonie: 'Ik wil verder kijken dan wat de wereld om mij heen in de eerste blik laat zien, ik probeer er als het ware achter te kijken en net nog dat ene detail, die glinstering te vangen. Als me dat lukt, dan is mijn werk geslaagd.'
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.