Openbaring begrijpen

Leeswijzer bij het laatste Bijbelboek

Steef Post

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Openbaring begrijpen

paperback/ gebrocheerd: € 11.95

ISBN: 9789087182144, 128 blz., November 2019
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 168 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Openbaring is onthulling. Zo wordt het niet altijd ervaren. Veel lezers van het Bijbelboek lopen vast in deze apocalyptische profetie. Maar Openbaring is niet geschreven voor theologen. Johannes schreef deze uitgebreide brief in eerste instantie voor zijn gemeenteleden in Klein-Azië. Zij ontvingen de boodschap van troost en hoop met blijdschap.
In dit boek lezen we Openbaring door de ogen van deze eenvoudige gemeenteleden. In het laatste Bijbelboek stralen nog een keer al Gods eigenschappen en schittert de heerlijkheid en macht van Koning Jezus. Wie nog niet bij Jezus hoort, wordt op de meest indringende manier gewaarschuwd: De tijd is nabij. Bekeert u. Het is anderzijds een boek van bemoediging, volharding en troost voor wie Hem liefheeft.
Openbaring begrijpen begint met zeven leeswijzers. Deze uitgangspunten gidsen de lezer vervolgens hoofdstuk voor hoofdstuk door het intrigerende en actuele Bijbelboek. Zo valt bij het licht van de Heilige Geest de Openbaring van Jezus Christus voor je open.
Aan de hoofdstukken over de inhoud van Openbaring zijn gespreksvragen toegevoegd, zodat het boek ook goed bruikbaar is voor bijbelkringen en andere gespreksgroepen.

Steef Post is gemeentelid van de Gereformeerde Gemeente van Gorinchem. Hij heeft verschillende publicaties op zijn naam staan, waaronder bijbelstudies voor jongeren en een boek over de invloed van de duivel op ons denken en handelen. Hij schrijft columns voor het Reformatorisch Dagblad.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Steef Post is gemeentelid van de
Gereformeerde Gemeente van
Gorinchem. Hij heeft verschillende publicaties
op zijn naam staan, waaronder
bijbelstudies voor jongeren en een boek
over de invloed van de duivel op ons
denken en handelen. Hij schrijft columns
voor het Reformatorisch Dagblad
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.