Had ze het maar geweten

Geesje Vogelaar-Van Mourik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Had ze het maar geweten

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789087182113, 224 blz., October 2019
Formaat: 21.1 (h) x 14.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 296 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Op de foto was het eigenlijk al te zien. Had ze het maar geweten, dan zou alles anders gegaan zijn ...

Hanna trouwt op jonge leeftijd met Maarten, die ze ontmoet heeft bij de baas van de viswinkel waar ze werkt. Hoewel ze in haar verkeringstijd af en toe merkt dat Maarten haar weinig aandacht geeft, is ze gelukkig met hem. Maar nu ze getrouwd is, ontstaat er spanning tussen hen. Alles moet bij Maarten voorspelbaar zijn en als het eens anders gaat, reageert hij nukkig. Dat heeft negatieve invloed op hun drie kinderen. Om hun oudste zoon, Jeroen, maakt Hanna zich ook zorgen. Hij lijkt in zijn gedrag zo op haar man.
Ook als de kinderen het huis uit zijn, wordt het er niet beter op. Maarten bekommert zich als pastoraal werker om het leed van andere mensen, maar hij geeft haar nauwelijks aandacht. Hanna voelt zich eenzaam in haar huwelijk. Gelukkig heeft ze veel aan haar vriendin Jet, en aan de gesprekken met Janna en Geertje. Zij kennen een leven met de Heere. En als ze haar nood uitspreekt in gebed, merkt ze dat ze toch niet alleen door het leven hoeft te gaan.

Geesje Vogelaar-van Mourik heeft tientallen romans en kinderboeken geschreven. In deze roman schrijft ze over het verborgen leed van een vrouw die is gehuwd met een autistische man. Ze weet dit gevoelige thema op herkenbare wijze te verwoorden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Geesje Vogelaar-van Mourik
(1953) is een bekende auteur
van romans en kinderboeken.
Ze begon al met schrijven
als kind en heeft inmiddels
tientallen titels op haar naam
staan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.