Taalatelier Zinsdelen Zakboek

basiscursus Grammatica

H.W. Bakker-Renes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Taalatelier Zinsdelen Zakboek

gebonden: € 12.95

ISBN: 9789087080280, 28 blz., May 2009
Formaat: 15.0 (h) x 10.3 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 52 gram.

Uitgever: Uitgeverij Betelgeuze

redactie: H.I. Hacquebord; H.W. Bakker-Renes; C.M. Fennis-Poort

beschrijving

Het zakboek Grammatica is onderdeel van de serie Taalatelier en hoort thuis in de rubriek: Basiscursus grammatica. In het zakboek vinden leerlingen een beknopt overzicht (uitleg) van de Nederlandse grammaticaregels. Het zakboek Grammatica is een prima aanvulling op de Taalatelier delen Basiscursus grammatica – Woordsoorten en Basiscursus grammatica – Zinsdelen, waar testen, oefeningen en toepassingen op de moderne vreemde talen (Engels, Frans en Duits) zijn te vinden.
Deze waaier is bedoeld als naslagwerk. Want ook in de hogere klassen heb je af en toe kennis van woordsoorten en zinsdelen nodig om beter te spellen of om een van de vreemde talen te verbeteren. Het is dan handig deze overzichtelijke waaier bij de hand te hebben.

Voor het zakboek is gekozen om er een handzame waaier van te maken, zodat leerlingen gemakkelijk door de pagina’s kunnen ‘bladeren’. De geplastificeerde pagina’s geven kreukels, vlekken en scheuren – door veelvuldig gebruik – minder kans.

Taalatelier is een uitgave ontwikkeld voor de ondersteuning van leerlingen in de onderbouw VO en groep 8 van het PO bij het leren uitvoeren van functionele taken in de Nederlandse taal.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.