Geweten

naar een plot van Herman Koch

Marian Hoefnagel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geweten

paperback/ gebrocheerd: € 8.50

ISBN: 9789086961573, 56 blz., December 2012
Formaat: 21.1 (h) x 13.1 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 84 gram.

Uitgever: Eenvoudig Communiceren B.V.

serienaam/reeks: Misdadig

beschrijving

Misdaadverhalen zijn bij uitstek geschikt om minder vaardige lezers aan het lezen te krijgen en te houden. Daarom geven wij de serie Misdadig uit, bewerkingen in eenvoudige taal van verhalen van Nederlandse misdaadauteurs.

'Geweten' is al de achtste titel in deze reeks. Marian Hoefnagel schreef de tekst naar een plot van Herman Koch, bekend van bestsellers zoals 'Het diner' en 'Zomerhuis met zwembad'.
Abel zit er warmpjes in en woont in een luxeflat met uitzicht op de haven. Hij zoekt weinig contact met de andere bewoners. Op een dag krijgt hij nieuwe bovenburen: de misdaadschrijver Herman Huizing en diens veel jongere, knappe vrouw Karin. Abel voelt zich sterk aangetrokken door Karin en doet er alles aan om haar voor zich te winnen. Maar al snel blijkt dat Huizing meer weet over een oude misdaad waarbij Abel betrokken was. Een misdaad die nooit werd opgelost.

'Geweten' kost 8,50. Het verhaal verscheen eerder al in gewijzigde versie onze vmbo-reeks www.BoekenBoeien.nl, onder de titel 'De perfecte misdaad'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.