ZZP Gids 2018

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
ZZP Gids 2018

paperback/ gebrocheerd: € 26.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086710553, 134 blz., January 2018
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 268 gram.

Uitgever: Publimix

redactie: P.C. Bosman

beschrijving

Hoe wordt u zzp'er?
Op een dag bedenkt u dat u voor uzelf wilt beginnen, u schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel (KvK) en u start uw eigen bedrijf. Op zich kan het geen kwaad om domweg te starten en met vallen en opstaan te leren ondernemen, toch het is wat makkelijker en goedkoper om van de ervaringen van andere ondernemers te leren en de beginnersfouten over te slaan.

Veel mensen lopen rond met het idee om iets voor zichzelf te gaan doen. Sommigen beginnen maar de meesten stellen het uit, ze zien de start van een eigen bedrijf als iets waarbij er geen weg terug is. En dat klopt natuurlijk niet, iedereen zou zichzelf de kans moeten geven om eens een jaar te ondernemen en dan te kijken of het goed bevalt.

In deze gids leest u alles over het starten als ZZP'er. Ook kunt u de gids goed gebruiken als checklist bij de start van uw bedrijf, alle onderwerpen komen aan bod.
De ZZP Gids uw onmisbare naslagwerk. De basis voor een succesvol bedrijf. Zowel voor zelfstandigen zonder personeel, freelancers als opdrachtgevers. Met dit boek blijftt u op de hoogte van de nieuwste regels. De gids bevat veel praktische tips waarvan u dagelijks plezier zult hebben. Alles over rechtsvormen, administratie, belasting, verzekeringen, pensioen, kwaliteit, werkruimte, netwerken, marketing en acquisitie. De ZZP gids wordt jaarlijks bijgewerkt en het boek staat vol tips en checklists.

Alles over
Belastingen
Tarieven
Acquisitie
Netwerken
Pensioenen
Wanbetalers
Administratie
Marketing
Communicatie
Rechtsvormen
Begrotingen
Belasting
verzekeringen
Algemene voorwaarden

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.