Vinkgids

Peter Bosman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vinkgids

paperback/ gebrocheerd: € 13.45

ISBN: 9789086710539, geïllustreerd, 108 blz., February 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 215 gram.

Uitgever: Natuur & Techniek

beschrijving

Ontdek de vogel top 100 en vink ze af. Strand, zee, duinen, bossen en polders. Het gebied rond Bergen heeft het allemaal. En daardoor staat deze gemeente al jaren in de top drie van vogelgebieden. Bijna nergens anders zijn zoveel verschillende vogels te zien. We maakten er een film én een boek over.

Maar waar zijn die vogels dan?
Je ziet ze pas als je er op gaat letten. En dan ontdek je dat het er heel veel zijn. Met deze gids ontdekt u welke vogels er per gebied te vinden zijn en wat hun eigenaardigheden zijn. U houd precies bij welke vogels u heeft gezien.

Voor vogelaars
Deze gids is het een must voor elke vogelaar van beginner tot ervaren vogelkenner. Want naast de foto's waaraan u vogels herkent vindt u een schat aan wetenswaardigheden over gewone vogels en vreemde vogels.

Ook geschikt voor kinderen?
Jazeker, kinderen leren sneller dan de meeste volwassenen. Ze kennen bijvoorbeeld met gemak honderd pokemon poppetjes uit hun hoofd. Een paar vogels herkennen moet dan geen enkel probleem zijn. Iedere keer dat u een nieuwe vogel herkent kunt u het hokje afvinken. Voor u het weet is de verzameling compleet. Wie het eerste een vol boekje heeft is de winnaar. En de beloning is groot, u wint een leuke tijd in de natuur én u oefent uw diepste jaag- en verzamelinstincten op een diervriendelijke manier.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.