Bizarre nevel

Hoe zij verdween

Jeroen Riemeijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bizarre nevel

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789086664900, 180 blz., November 2019
Formaat: 21.6 (h) x 13.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 263 gram.

Uitgever: Mosae Libro

trefwoorden: dementie,alzheimer,omgaan met dementie omgaan met dementie

beschrijving

Omgaan met dementie

Het is lastig om aan te geven wanneer ik voor de eerste keer dacht: er is iets met haar aan de hand. Met Joke. Mijn grote liefde. Ze zal 53 jaar zijn geweest. Alles veranderde een beetje. Vooral haar ‘zijn’, zoals ik dat vaak heb genoemd. Eerst denk je nog: het zullen de hormonen wel zijn of te veel werkdruk. Maar niets van dat al bleek later. Alzheimer, dat was het. Alzheimer had zijn intrede gedaan en zou alles vernietigen. Alles.De confrontatie

Dit boekje gaat over Joke en over ons. Over liefde, over wat wij hadden en wat er van ons is overgebleven nadat de ziekte verwoestend had uitgehaald. Dit boekje gaat ook over alle randverschijnselen. Waar word je mee geconfronteerd als het over hulpverleners gaat of over het financieren van de noodzakelijke ondersteuning.
Eigenlijk heb ik het boekje alleen maar geschreven om haar te eren. De geweldige vrouw waar ik zoveel van houd en die zo intens en verschrikkelijk door ons wordt gemist.Ze verdween langzaam in de mist en nu is ze dood.Joke, mijn grote liefde.  

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.