Als er een ander is

Carla Vermaat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als er een ander is

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086604326, May 2021
Formaat: 20.3 (h) x 12.7 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 419 gram.

Uitgever: Ellessy relax

beschrijving

Met haar gedachten nog bij het bezoek aan haar moeder, besteedt Andrea weinig aandacht aan de man die naast haar in het vliegtuig zit. Daags daarna staat hij plotseling voor haar neus. Het is het begin van een stormachtige relatie die bijna te mooi is om waar te zijn. Kevin is knap en charmant, een succesvolle zakenman en ... vrijgezel! Maar dan gebeuren er vreemde dingen. Wordt ze gevolgd en in de gaten gehouden? Heeft Kevin drie oudere zussen of is hij enig kind? Langzaamaan gaat Andrea twijfelen aan wie en wat ze moet geloven. Een weekend bij haar vriendin Molly in Oakleigh Cove zou haar wat rust en ontspanning moeten geven, maar de kennismaking met de eenvoudige en solide Vince zorgt alleen maar voor meer verwarring.

Carla Vermaat (1952) werkte op een scholengemeenschap in Cornwall. Ze woont in Zaandam, maar verblijft een groot deel van het jaar in Cornwall. Ze schreef misdaadromans en vele familie- en liefdesromans.

De pers over ‘Als het ijs gesmolten is…’:
“Een wensvervullend verhaal met een vlotte en gemakkelijke schrijfstijl; consequent uitgewerkte karakters”.
(J.E. Meindertsma voor Biblion)
De pers over ‘Als de druiven rijpen….’:
"Dit familieverhaal met het zonnige Toscane als achtergrond is vlot geschreven en leest gemakkelijk. De roman past goed in de serie Ellessy Relax, een ‘reeks hedendaagse familie- en liefdesromans voor een groot vrouwelijk lezerspubliek’. (Biblion)
De pers over: ‘Als een blad in de wind’:
"In een vlotte schrijfstijl, die makkelijk wegleest, heeft Vermaat veel aandacht voor de gevolgen van verstikkende relaties waarbij één van de partners de controle volledig op zich neemt. Ze verweeft de psychologische impact hiervan met een romantisch verhaal. Daarbij bouwt ze de spanning goed op en wordt de ontknoping bewaard voor de laatste pagina’s." (M. Gardin voor Biblion)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.