De dagen van toen

Kirstin Rozema

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De dagen van toen

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789086604180, July 2021
Formaat: 20.0 (h) x 12.6 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Ellessy relax

beschrijving

Marjan belooft haar oom op zijn sterfbed dat zij zijn oude hotel, dat jaren leeg gestaan heeft, weer in ere herstelt. Financieel heeft haar oom alles goed kunnen regelen, dus zijn alleen de kosten voor de verbouwing en de maandelijkse lasten voor haar. De verbouwing verloopt spoedig, maar al gauw merkt ze dat de bewoners van het dorp waarin het hotel staat een beetje vreemd doen. Er gaan praatjes rond over het hotel en ze weet niet wat ze ervan moet denken. Dat er iets niet klopt weet ze, maar ze heeft geen idee wat dat is. Tot haar klusjesman haar op iets heel vreemds wijst. Vanaf dat moment heeft Marjan twee doelen: ze moet zien dat het hotel op tijd opent zodat ze geld kan verdienen, maar ze moet ook achter het mysterie van het hotel komen.
"De dagen van toen" vertelt over verraad, verdriet, maar ook over opnieuw beginnen en alle schepen achter je verbranden. Wordt Marjan gelukkig in ‘Het Domein van Amerleef” of moet ze toch een andere naam voor het hotel bedenken om een frisse nieuwe start te maken?

Kirstin Rozema (1967) woont in Almelo en schrijft al jarenlang kinder- en jeugdboeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast heeft ze een flink aantal korte romans geschreven. Begin 2018 kreeg ze de Valentijn-publieksprijs voor haar roman "Na die nacht".

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.