Lekker gevaarlijk

Een modern sprookje over stoere ridders en gevaarlijke vrouwen

Marijke van den Elsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Lekker gevaarlijk

paperback/ gebrocheerd: € 20.25: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086604050, March 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 404 gram.

Uitgever: Ellessy relax

beschrijving

Wanneer Erik aan Kim toegeeft dat hij alleen met haar wil trouwen vanwege hun zoontje Max verbreekt ze hun relatie.
Tijd om te rouwen heeft ze niet want ze is nog steeds het doelwit van Gerard, een meedogenloze man die aan het hoofd staat van een criminele organisatie. Alleen Raoul kan haar veiligheid garanderen. Hij was in het verleden een goede vriend van haar en beslist niet meer dan dat, maar is dat wel zo?
De liefde tussen Vivian en Daniel is behoorlijk bekoeld wanneer Vivian merkt dat Daniel haar niet voor 100% vertrouwt. Bovendien moet ze haar plekje naast hem delen met het‘vriendenclubje’ dat zichzelf ridders noemt en waar haar broers ook deel van uitmaken. Door deze vriendenclub heeft Vivian al op jonge leeftijd haar broers en haar vader moeten missen en no way dat ze opnieuw naar een tweede plaats wordt verbannen. Dan is ze liever alleen.
Jolanda, een oude vriendin van Kim en de aartsvijand van Fieke, stelt hun vriendschap behoorlijk op de proef. Jolanda is juist ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis en ze is de dochter van Gerard en daarom een potentiële bron van informatie. Kim kan zich niet voorstellen dat Jolanda gevaarlijk is, maar Fieke is ervan overtuigd dat ze alleen maar doet alsof ze is veranderd. Het verleden haalt hen allemaal in en dit is hun kans om te laten zien dat ze niet alleen stoer en sexy, maar ook heel erg gevaarlijk zijn.

Een modern sprookje over stoere ridders en gevaarlijke vrouwen!

Marijke van den Elsen (1975) heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Momenteel woont ze met haar gezin in de Verenigde Staten. In 2019 was haar boek Lekker Fout genomineerd voor de Valentijnprijs, de prijs voor het beste romantische boek. ‘Lekker gevaarlijk’ is een zelfstandig te lezen vervolg op: ‘Vamp on heels’,
‘ Vamp in love’, ‘Lekker fout’ en ‘Lekker stoer’.

De pers over ‘Vamp on Heels’:
“Alles klopt gewoon, het verhaal loopt lekker en met vaart en als lezer wil je maar een ding; doorlezen
totdat het boek uit is! En als je het verhaal dan gelezen hebt, wil je eigenlijk nog meer lezen, weten hoe het
afloopt met de personen uit het verhaal .” (The Book Girl)

De pers over ‘Vamp in Love’: “Niet een typische chicklit, het is meer een chicklit met een vleugje actie en misdaad. Ik vond het ontzettend spannend en echt een geweldig boek. Marijke van den Elsen weet hele leuke plottwists te bedenken. Het zorgde ervoor dat ik het boek niet weg kon leggen…”(Reviews & Roses)

De pers over ‘Lekker fout’: “Met humor, romantiek en spanning heeft de schrijfster een pittige feelgoodroman neergezet... De dialogen zijn snel en realistisch.. een heerlijk en vlot verlopend verhaal... Een originele roman vol
spanning en actie, vriendschap, liefde en onverwachte wendingen”.
(Marieke Scheers voor Hebban)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.