Reken maar!

liefdesroman

Suzanne Peters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reken maar!

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789086603343, July 2017
Formaat: 20.1 (h) x 12.6 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 313 gram.

Uitgever: Ellessy, Uitgeverij

beschrijving

Nadat haar relatie stukloopt, verhuist Jasmine naar een andere stad. Haar nieuwe buurman Quinten trekt al snel haar aandacht. Hij is intelligent, aantrekkelijk, en ze kan goed met hem praten. Als ze hem beter leert kennen, begrijpt ze steeds minder van zijn soms vreemde gedrag. Houdt hij haar op afstand, speelt hij met haar of is er iets anders aan de hand?

Reken maar! is een romantisch boek met het thema dwangneurose.

Suzanne Peters (1985) woont in Zutphen en heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schreef ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Dit is haar dertiende feelgood- roman.

Voor Min of meer en Exit USA kreeg ze wildcard-nominaties (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015 en 2016, de prijs voor het beste romantische boek.

De pers over Geheime liefde:
" Roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken". (Daniela Koeleman voor Biblion)
"Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar... gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". ( Chicklit.nl 5 hartjes))

De pers over Schoon genoeg:
"De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)

De pers over Zomerliefde:
"Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion)

De pers over Exit USA:
Exit USA is een prima liefdesverhaal. Peters weet je weer aan het denken te zetten door een maatschappelijk liefdesprobleem aan de kaak te stellen. (Diana van Eynde voor Hebban)  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.