Nachtschade

Angelique van der Bijl

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nachtschade

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086603329, March 2017
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 445 gram.

Uitgever: Ellessy, Uitgeverij

beschrijving

Carmen is een jonge succesvolle journaliste die de band met haar zus Irene probeert te versterken nadat ze elkaar een aantal jaren uit het oog zijn verloren. Op het eerste gezicht lijken Carmen en Irene weer dichter tot elkaar te komen, maar dat verandert wanneer de dubieuze zakenman Ivan in hun leven opduikt.
Als op een dag Ivan plotseling samen met haar zus verdwijnt, gaat Carmen op onderzoek uit. Ze raakt verstrikt in een crimineel netwerk wat ooit is begonnen bij de moord op een Servische politicus waarna zijn vrouw met hun tienjarig zoontje naar Nederland vluchtte.
Het eens zo evenwichtige bestaan van Carmen komt in schril contrast te staan met de machtsstrijd tussen twee zakenpartners. In haar zoektocht naar de waarheid ontdekt ze dat de psychologische strijd tussen haar en Irene een lange familiegeschiedenis met zich meedraagt.

Angelique van der Bijl (1982) woont in Geertruidenberg en werkt als Business Analist. Nachtschade heeft zij geschreven tijdens de cursus Creatief Schrijven die zij volgde bij journaliste en schrijfster Esther Kreukniet. Na het insturen van een fragment werd ze geselecteerd om de cursus 'Literair Debuteren' bij het agentschap Sebes & Bisseling Literary Agency te volgen waarna zij de laatste hand heeft gelegd aan haar thrillerdebuut Nachtschade.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.