Crash

Ellen Lina

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Crash

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086603213, October 2016
Formaat: 20.1 (h) x 12.6 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 440 gram.

Uitgever: Ellessy, Uitgeverij

beschrijving

'(...) Het vliegtuig van de Italiaanse maatschappij Italiana crashte op 28 juli dit jaar bij het Italiaanse bergplaatsje Valsugana na een defect in het hydraulische systeem. Een noodlanding werd ingezet, maar deze verliep uiterst tragisch. Bij de crash kwamen 143 mensen om het leven, waaronder de voltallige bemanning en vier Nederlanders: twee vrouwen, een man en een baby. Veertien mensen overleefden de ramp, onder hen bevonden zich twee Nederlanders.'

Ontmoet Anna Kranenburg. Eenendertig jaar, eigenaresse van een kookwinkel en overlevende van de ramp met IT 642. Naast haar zat Jesse Wilgers, drieëndertig jaar, partner bij Boulder Maze Accountancy op Wall Street, New York. Hij is de tweede Nederlandse overlevende.
Nadat Anna is aangeschoven bij De Avondshow, om naar aanleiding van een nieuwe vliegramp geïnterviewd te worden over de crash die zij overleefde, gebeurt het onmogelijke. Haar verhaal komt terecht bij Ruben Partier, die er vervolgens voor zorgt dat de levens van Anna, haar man Daan en van Jesse, nooit meer hetzelfde zullen zijn. Ruben krijgt het voor elkaar om geheim na geheim te ontrafelen. Wat heeft hij met de crash te maken? Wat hebben Anna en Jesse met elkaar te maken? Wat gebeurde er aan boord van IT 642, voordat het toestel neerstortte?
Wees gewaarschuwd ... Brace for impact.

Ellen Lina-Rink werd in 1983 geboren in Arnhem. Na 3 jaar op Curaçao gewoond te hebben,
woont ze sinds 2016 weer in Huissen, Nederland.
De spannende liefdesroman Crash is haar vierde boek. Eerder verschenen de goed ontvangen romans Vasthouden, Ooit zal ik je weer zien en Sky, die een opvallende gelijkenis vertoont met de gelijknamige musical.
De pers over Vasthouden!:
"... een dikke, heerlijke feel good-chicklit. ... heerlijk om bij weg te zwijmelen op een lazy Sunday afternoon." (Chicklit.nl---3 sterren)
De pers over Ooit zal ik je weer zien!:
"..één van de mooiste, maar ook heftigste liefdesverhalen die ik ooit gelezen heb."(Biebmiepje.nl) 5 sterren
" ...heeft alles wat een goede, niet-doorsnee chicklit nodig heeft: veel romantiek, lekker veel drama en ook een vleugje spanning en mysterie.Na de laatste bladzijde moest ik toch even een traantje wegpinken." (Valerie Vaes voor DeLeesfabfriek.nl)
Ook andere sites als Wie schrijft die blijft, TheBookGirl, TheBangerSisters, BlogDrukInkt, Bookbabbles gaven het boek de maximale waardering van 5 sterren.
De pers over Sky:
"Een bijzondere roman. Een verhaal met een boodschap..en ontroert, maar ook tot nadenken zet."(Diana van Eynde voor Hebban)
" Sky is zo'n boek dat je één keer in de zoveel tijd tegenkomt en zo bijzonder is dat je weet dat je echt een pareltje in handen hebt". (Janneke Elderbroek voor Chicklit.nl)
Ook andere sites als Boekboetiek, Boekenland, De Leesfabriek, Burn my book, Drukinkt, Wie schrijft die blijft, TheBookGirl, TheBangerSisters, Bookbabbles gaven het boek de maximale waardering van 5 sterren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.