Rood

liefdesroman

Ann Vanheule

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rood

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086603084, June 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Ellessy relax

beschrijving

Rood zijn de lange haren van de 37-jarige aantrekkelijke eventmanager Leena Vincens. Haar vertrouwde leven komt in een stroomversnelling terecht wanneer ze gaat scheiden van de notoire schuinsmarcheerder Bruno.
Rood is het schrift waarin Leena afrekent met alles wat ze achterliet. De zoektocht naar wie ze is en wie ze wil zijn, neemt haar mee naar wereldsteden als Barcelona, Istanbul, Londen en New York. Naar mannen die voor haar charmes en spontaniteit vallen en haar op handen dragen. Tot een onbekende aanklopt met een doos gevuld met foto's en een geheimzinnig verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen.
Rood is geschreven met veel vaart, humor en een greintje sarcasme. Het is een verhaal over verleden, heden en toekomst van een sterke vrouw, over tegenslag en dilemma's, vallen en resoluut weer opstaan.

Ann Vanheule (1967) is een juriste en criminologe, die werkte als advocate en voor vluchtelingen. In haar vrije tijd schrijft ze columns en korte verhalen. In 2008 won ze de columnwedstrijd van het tijdschrift Libelle. Ze debuteert met de roman Rood, het eerste deel van de trilogie Rood-Blauw-Paars, en verblijft met haar gezin afwisselend in de steden Gent (België) en Valencia (Spanje).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.