Een zomer in Cornwall

Carla Vermaat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een zomer in Cornwall

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789086603053, June 2016
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 581 gram.

Uitgever: Ellessy relax

beschrijving

Drie jonge vrouwen komen om uiteenlopende redenen naar Merlyn Porth, een badplaatsje aan de kust van Cornwall. Helaas is er maar één baan beschikbaar bij café De Strand Hut.
Trish heeft steeds meer het gevoel niet opgewassen te zijn tegen haar opstandige dochter Mia. Bovendien kan ze zich maar niet verlossen van haar opdringerige buurman. De brief van tante Em lijkt uitkomst te bieden en Trish hoeft niet lang na te denken om een drastisch besluit te nemen.
Voor Ellie resulteert een voorstelling van Les Miserables in een wel heel onverwachte, dramatische wending. Een ontmoeting met een volslagen onbekende biedt een kans die ze misschien wel iets te impulsief met beide handen aanneemt.
Summer is gewend alles te krijgen wat haar hartje begeert totdat haar moeder en haar nieuwe stiefvader er een stokje voor steken. Voor Summer zit er niets anders op dan eieren voor haar geld te kiezen ... of zich te wenden tot de vader met wie ze jaren geen contact heeft gehad.
Met zijn vernieuwende plannen heeft Peter Atkinson de bewoners van Merlyn Porth behoorlijk tegen zich in het harnas gejaagd. Wanneer zijn dochter wil dat hij De Strand Hut voor haar overneemt, hoopt hij dan ook twee vliegen in een klap te slaan.
In Een zomer in Cornwall brengt het lot de drie jonge vrouwen bij elkaar, maar krijgen ze ook datgene waarvoor ze gekomen zijn?
Carla Vermaat (1952) werkte op een scholengemeenschap en organiseert nu schildervakanties in Cornwall. Ze woont in Zaandam, maar verblijft een groot deel van het jaar in Cornwall. Ze schreef misdaadromans en vele liefdesromans.

De pers over 'Als er geen vertrouwen is...':
"Redelijk spannende roman, die een goed balans weet te houden tussen liefdesroman en thriller. De aandacht van de lezer wordt vastgehouden.
(Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over 'Als het ijs gesmolten is...':
"Een wensvervullend verhaal met een vlotte en gemakkelijke schrijfstijl; consequent uitgewerkte karakters". (J.E. Meindertsma voor Biblion)

De pers over 'Als de druiven rijpen....':
Dit familieverhaal met het zonnige Toscane als achtergrond is vlot geschreven en leest gemakkelijk. De roman past goed in de serie Ellessy Relax, een 'reeks hedendaagse familie- en liefdesromans voor een groot vrouwelijk lezerspubliek'. (Biblion)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.