Boven water

Carla Vermaat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Boven water

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789086602933, November 2015
Formaat: 20.3 (h) x 12.7 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 429 gram.

Uitgever: Ellessy relax

serienaam/reeks: Barbara , politievrouw

beschrijving

Barbara is niet blij als ze een zaak in de schoenen geschoven krijgt waarbij de familie-eer van een invloedrijke zakenman in het geding is. Zijn 15-jarige zoon is niet alleen zwaar gewond geraakt bij een auto-ongeluk maar ook lijkt iemand van plan een oude vete nieuw leven in te blazen. Dit onderzoek komt echter op een laag pitje te staan wanner Barbara's hulp wordt ingeroepen door wel de laatste persoon die ze zou verwachten: haar ex, Leo. Onmachtig hem te weigeren komt ze terecht in een maalstroom van gebeurtenissen waarop ze geen controle meer heeft en die ook haar persoonlijke leven in het hart raakt.

Het vierde deel in de succesvolle serie Barbara politievrouw, die allen afzonderlijk te lezen zijn. Er is belangstelling van diverse tv-producenten voor een tv-serie.

De pers over deel 1 (In beeld):
"Het verhaal boeit en leest vlot. De tobberige en volhardende hoofdpersoon roept herkenning en medeleven op. De gebeurtenissen zijn herkenbaar als zaken waarover je in de krant leest." ( A. de Vor voor Biblion)
De pers over deel 2 (Meisjes loos):
"Een onderhoudend verhaal, met een aardige rechercheur die een leven leidt als iedereen en daardoor tot de verbeelding van de lezer spreekt. " (J. Madern-Luijk voor Biblion)
"Vlot geschreven met een licht humoristische touch. Leest als een trein,"(Rudy Berghmans voor www.cartoon-productions.be)
De pers over deel 3(Vogelvrij):
"Vogelvrij is een boek wat geen moment verveelt, heerlijk vlot geschreven, een verhaal waarbij ik al heel snel meeleefde met de personages. Een boek dat de basis zou kunnen zijn voor een script voor een hele leuke, spannende politieserie. (Wendy Wenning voor Boekenbijlage)

Carla Vermaat (1952) schreef vele liefdes- en familieromans. Daarnaast verschenen er misdaadromans onder haar pseudoniem Mary Morgan. Ze woont in Zaandam, maar een groot deel van het jaar verblijft ze in het Engelse Cornwall.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.