Liefde?

familieroman

Gerda van Wageningen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Liefde?

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789086602506, geïllustreerd, March 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Ellessy relax

beschrijving

Ik mag haar niet, was de eerste gedachte van Lotte Verhagen, als haar vader dolgelukkig zijn nieuwe vriendin aan de familie voorstelt. Natuurlijk is ze blij voor haar vader, want hij heeft het heel zwaar gehad na het verlies van zijn vrouw. Maar deze vrouw? En al snel blijkt ze de enige niet te zijn die wantrouwen voelt.
Maar wat moet je doen, als je vader gelukkig lijkt te zijn? Niettemin doet er zich een schokkend voorval voor en daarna komt er het een en ander aan het licht over het verleden van Eliane van der Borghe.
Is hier eigenlijk wel sprake van liefde?

Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 ruim 100 romans geschreven. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.
Vanwege de verschijning van haar 100e roman in 2012, verscheen er een
eigen glossy ('Mijn Gerda') en kwam ze volop in de media (Koffietijd, Ivo Niehe TV-show, Hart van Nederland, Telegraaf etc.)

De pers over Gerda van Wageningen:
"Boeiend, eigentijds,zeer realistisch, levensecht, informatief..."
(Marian Verstappen voor Biblion)
"Ze is geëvolueerd van een echte streekromanschrijfster tot een auteur van familieromans in een eigentijds kader". (Alicia Grob voor Biblion)
"Na ruim 80 romans geschreven te hebben behoeft de schrijfster geen verdere introductie meer." (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion
"Het is verbazingwekkend hoe de in dit genre razend populaire schrijfster steeds weer nieuwe actuele thema's in haar boeken verwerkt.Aanrader voor liefhebbers van eigentijdse familieromans." (M.Willard voor Biblion)
"De bekende vlotte manier van schrijven van de auteur maakt het boek makkelijk leesbaar". (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)

Gerda van Wageningen behoort tot de 5 meest uitgeleende auteurs!!!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.