Een muis op de maan

Geronimo Stilton

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 8.50

ISBN: 9789085923015, geïllustreerd, February 2020
Formaat: 28.5 (h) x 22.3 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 265 gram.

Uitgever: De Wakkere Muis

serienaam/reeks: Geronimo Stilton

illustrator: Ennio Bufi; Mirka Andolfo

vertaald door: Loes Randazzo

beschrijving

Het jaar is 1969 en de Apollo 11 heeft zijn lange reis er zo goed als op zitten. Nog even en dan zullen er voor het eerst in de geschiedenis astronauten poot op de maan zetten!
Natuurlijk willen de piratenkatten niets liever dan deze unieke kans benutten om hun eigen bizarre en gevaarlijke plannetje uit te voeren. Om daar een stokje voor te steken en ervoor te zorgen dat de loop van de geschiedenis niet in de war geschopt wordt, zit er voor Geronimo en zijn neef Klem maar één ding op: ze zullen Kattenklauw en zijn trawanten voor moeten zijn en ... als eerste op de maan zien aan te komen!
Fasten your seatbelts: dit wordt een mega-muizenissige missie!

Stripboek

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Geronimo Stilton is de meest gelezen schrijversmuis ter wereld. Zijn boeken zijn enorm populair onder jonge kinderen, de bijzondere opmaak zorgt ervoor dat zij extra goed leesbaar zijn waardoor de fans de boeken bijna letterlijk verslinden. Stilton heeft dan ook niet voor niks al vier keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen!

Inmiddels zijn de boeken van Geronimo Stilton in tientallen talen vertaald en zijn er over de hele wereld miljoenen exemplaren van verkocht.

Zijn boeken gaan over de fantastische avonturen die hij en zijn familie beleven, en dat terwijl hij zelf juist nogal een angstmuis is ...
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.