Het wonderlijke wolkenland

Thea Stilton

 
 

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085922988, geïllustreerd, May 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: De Wakkere Muis

serienaam/reeks: De Zeven Rozen

illustrator: G. Facciotto e.a.

beschrijving

In de betoverende wereld van het Wolkenland zijn de Wolkenfeeën zomaar gestopt met het maken van wolken. Wat is er toch aan de poot? Gelukkig komt de meest geheime afdeling van de Zeven Rozen er op tijd achter. Will Mystery, de directeur, schakelt ogenblikkelijk de hulp in van de Thea Sisters en zo begint er weer een wonderbaarlijke reis. Het zal een hele klus worden voor de Thea Sisters om de vele raadsels van deze mysterieuze plek op te lossen. Zullen ze de moed kunnen opbrengen om alle uitdagingen aan te gaan en het Wolkenland van de ondergang te redden?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Thea Stilton is de zus van Geronimo Stilton en zij is in alles zijn tegenpool! Met haar grote blauwe ogen laat Thea Stilton menig muizenhart sneller kloppen … maar deze dappere muizin heeft vaak geen tijd voor de liefde!
Ze is speciaal verslaggeefster bij De Wakkere Muis en geeft daarnaast les op het Topford College, waar ze zelf vroeger ook op gezeten heeft. Ze is gek op reizen en avontuur en vindt het geweldig om knagers van over de hele wereld te leren kennen. Thea Stilton is een echte waaghals. Ze heeft de zwarte band in karate en bestuurt alles wat wielen heeft. Ze is dan ook zeker geen “grijze muis”.
Thea Stilton beleeft muizenissige avonturen die ze beschrijft in haar boeken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.