Reis door de tijd 7

Geronimo Stilton

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reis door de tijd 7

gebonden: € 25.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085922971, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 19.4 (h) x 15.1 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 760 gram.

Uitgever: De Wakkere Muis

illustrator: S. Bigolin e.a.

beschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe reis door de tijd met de familie Stilton? Het is tenslotte alweer een jaar geleden! Ga mee op ontdekkingsreis naar de meest mysterieuze plekken uit de geschiedenis! Dit keer vertrekken we onder andere naar het mythische Atlantis, brengen we een bezoek aan de steencirkel van Stonehenge en maken we niet alleen een reis naar het verleden, maar ook naar ... de toekomst! Het wordt een muizenissige reis waarin de familie Stilton erachter probeert te komen wat het ware geheim van de vrede is!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Geronimo Stilton is de meest gelezen schrijversmuis ter wereld. Zijn boeken zijn enorm populair onder jonge kinderen, de bijzondere opmaak zorgt ervoor dat zij extra goed leesbaar zijn waardoor de fans de boeken bijna letterlijk verslinden. Stilton heeft dan ook niet voor niks al vier keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen!

Inmiddels zijn de boeken van Geronimo Stilton in tientallen talen vertaald en zijn er over de hele wereld miljoenen exemplaren van verkocht.

Zijn boeken gaan over de fantastische avonturen die hij en zijn familie beleven, en dat terwijl hij zelf juist nogal een angstmuis is ...
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.