Fantasia IX

de fenomenale reis

Geronimo Stilton

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fantasia IX

gebonden: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085922858, geïllustreerd, October 2014
Formaat: 19.6 (h) x 16.0 (b) x 6.2 (d) cm. Gewicht: 1459 gram.

Uitgever: De Wakkere Muis

serienaam/reeks: Fantasia

illustrator: D. Barozzi

beschrijving

Bekroond door de Nederlandse Kinderjury 2015

Feeënkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Hij kan niet wachten om haar weer te zien! Maar er is iets vreemds aan de poot, de lieftallige en altijd vriendelijke Florina is nors en vijandig. Ze beveelt Geronimo om haar zeven magische voorwerpen te brengen: het Collier der Zoete Dromen, het Obscurant Pulver, de Kristallen Sarcofaag, de groene haren van de Drie Foeilelijke Feeksen, het Stenen Masker, de Ketting die Vast Niet Losmaakt en een ampul met Intens Verdriet. Met lood in zijn schoenen begint Geronimo aan een zinderende zoektocht als nooit tevoren, een ongeëvenaarde ontdekkingsreis... een fenomenale Fantasia.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Geronimo Stilton is de meest gelezen schrijversmuis ter wereld. Zijn boeken zijn enorm populair onder jonge kinderen, de bijzondere opmaak zorgt ervoor dat zij extra goed leesbaar zijn waardoor de fans de boeken bijna letterlijk verslinden. Stilton heeft dan ook niet voor niks al vier keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen!

Inmiddels zijn de boeken van Geronimo Stilton in tientallen talen vertaald en zijn er over de hele wereld miljoenen exemplaren van verkocht.

Zijn boeken gaan over de fantastische avonturen die hij en zijn familie beleven, en dat terwijl hij zelf juist nogal een angstmuis is ...
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.