Reis door de tijd 4

Geronimo Stilton

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reis door de tijd 4

gebonden: € 25.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085921912, geïllustreerd, 320 blz., June 2012
Formaat: 19.4 (h) x 15.4 (b) x 3.9 (d) cm. Gewicht: 850 gram.

Uitgever: De Wakkere Muis

serienaam/reeks: Geronimo Stilton

illustrator: Danilo Barozzi; Silvia Bigolin; Danilo Loizedda

vertaald door: Loes Randazzo

beschrijving

Het is ijskoud in Rokford. Geronimo heeft zich onder een berg dekens begraven en alle telefoons uitgeschakeld. Na drie dagen slapen vindt hij een bericht van professor Volt op zijn antwoordapparaat.
Of hij onmiddelijk contact wil opnemen met professor Hieronymus O'Glief (ken je hem nog uit De mysterieuze mummie?).
Geronimo spoedt zich naar het Egyptisch Museum en daar vertelt professor O'Glief hem dat er geruchten gaan dat het belangrijkste voorwerp uit de collectie , de spiegel van Cleopatra, een vervalsing is!
O'Glief heeft de hulp van professor Volt ingeroepen om te bewijzen dat de spiegel echt is, en die is op zijn beurt met zijn tijdmachine afgereisd naar het oude Egypte. Hij heeft nog geprobeerd om Geronimo mee te nemen, maar ja...die lag te snurken.
Nu lijkt het erop dat professor Volt in groot gevaar verkeert. Geronimo moet hem achterna, en niet alleen in Egypte. De spiegel behoorde namelijk, na Cleopatra, toe aan een aantal andere beroemde muizinnen: Borte - de gemalin van Ghengis Khan, Beatrice - de onbereikbare geliefde van de beroemde schrijver Dante, en koningin Elizabeth de Eerste van Engeland.
Het zal een reis worden om nooit te vergeten...

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.