Juan y Rosa están en casa

Spaans leren als verbreding voor de jonge leerling

A. Leijser-Gerichhausen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Juan y Rosa están en casa

paperback/ gebrocheerd: € 33.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085830207, geïllustreerd, 106 blz., October 2007
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 432 gram.

Uitgever: Cino spaans

serienaam/reeks: Juan y Rosa

beschrijving

Na afronding van deel 1 van Juan y Rosa kan de leerling verder Spaans leren op A2+ niveau met dit deel 2 "Juan y Rosa están en casa". Vraag naar de USB-stick.N.2 met audioclips via info@juanyrosa.com of log in op de gratis digitale leeromgeving van Juan y Rosa, genaamd Edmodo.com en vind alle audioclips, internetlinks en extra oefenmateriaal die helpen bij het leren van Spaans. Vraag om de toegangscode voor Edmodo van deel 2 via info@juanyrosa.com.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)https://www.linkedin.com/in/antoinettegerichhausen/inhoudsopgaveLeerboek deel 2 vormt samen met Werkboek 2, Antwoordenboek 2 en USB-stick.N.2 deel 2 van de serie Juan y Rosa.
Spaanse leermethode om zelfstandig mee te werken voor begaafde leerlingen van 10 tot en met 13 jaar; het vervolg van Juan y Rosa están de vacaciones.
Dit boek is ontwikkeld voor begaafde leerlingen die op zoek zijn naar verbreding op school en graag zelf iets nieuws willen leren. Het boek is uitermate geschikt om samen aan te werken.
Na afronding van deel 1, Spaans leren op A1+ niveau van ERK (Europees Referentie Kader) kan de leerling doorgaan met Spaans leren met deel 2 op A2+ niveau.
Leer meer over Spanje kennen, aardrijkskundig, historisch en cultureel.
toelichtingJuan y Rosa, de leermethode die je uitdaagt om samen te werken, jezelf te laten zien en ondertussen zelf Spaans te leren leren!

Vraag naar de USB-stick.N.2 met audioclips
via info@juanyrosa.com óf log in op de gratis digitale leeromgeving van Juan y Rosa, genaamd Edmodo.com en vind alle audioclips, internetlinks en extra oefenmateriaal die helpen bij het leren van Spaans. Vraag om de toegangscode voor Edmodo van deel 2 via info@juanyrosa.com.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.