Kraak je eigen kramp

hervind je ware spirit en kracht

Inga Teekens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kraak je eigen kramp

paperback/ gebrocheerd: € 29.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085750581, 213 blz., November 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 439 gram.

Uitgever: Maklu, Uitgever

beschrijving

Je kent je eigen kramp vast wel. Het overkomt iedereen: overvallen worden door een kramp - een onbegrijpelijke uitbarsting of dichtklappen - die niet in relatie staat tot wat er gebeurt. Je kunt er niets aan doen want je hersenen functioneren anders en je wordt overvallen door emoties. De kramp doet je autonomie teniet en het gedrag dat je dan vertoont, veroorzaakt schade aan jezelf, je relaties en de omgeving. Gelukkig kun je daar wat aan doen.

Met behulp van dit boek doorloop je het Model voor Persoonlijke Autonomie. Stap voor stap, aan de hand van reflecties en oefeningen ontdek je de oorzaak van je kramp en verwijder je die definitief uit je leven. Je ware spirit en kracht komen dan tevoorschijn en je kunt genieten van de innerlijke vrijheid die in al je handelen zichtbaar is.

Een kramp in je bestaan, wie kent het niet. Acuut, met een duidelijke aanleiding, of op de achtergrond, onbewust. Soms heb je dan iemand nodig die gewoon weet wat er met je aan de hand is. Inga Teekens kan vertellen wat je eraan kunt doen. Er is moed voor nodig om te zien wat er vastzit in je leven, in je lijf, en om dat aan te pakken. Voor de hulp die je daarbij nodig hebt, kun je terecht in dit boek.
- Harry Piekema

Over de auteur
Inga Teekens werkt als management consultant, coach en trainer. Haar bureau Autonomica is in Den Haag gevestigd. Ze heeft diverse publicaties op haar naam.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.