Dikke Vriendinnen & Echte Liefde

inclusief Anne's Afslankschrift

Els Knoope

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dikke Vriendinnen & Echte Liefde

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789085708834, 194 blz., September 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 289 gram.

Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Drie vriendinnen die de magische grens van 30 gepasseerd zijn gaan op zoek naar de ware prins. Maar vind je die? In de supermarkt bij de kant en klaar maaltijden, of moet je hem zoeken op internet? Zou een advertentie gezocht… uitkomst bieden of moet je lid worden van een golfclub? Het wordt pas pijnlijk als je ouders meehelpen zoeken en wat moet je ervan vinden als je moeder optreedt als koppelaarster? De vriendinnen komen veel problemen tegen op hun speurtocht. Bovendien wil Anne de overtollige kilo’s kwijtraken, Bianca een aantal rode katten en Christy wil niet over het hoofd gezien worden.

Els Knoope (1955) woont in het Brabantse Helvoirt en met het boek Liefde & Andere Kopzorgen deputeerde ze als romanschrijfster. Het boek won de Libelle Romanprijs. Daarna volgde het boek Relaties & Andere Ongemakken. Els Knoope had jaren een receptenrubriek in de krant. In het boek Dikke Vriendinnen & Echte Liefde is Anne’s Afslankschrift opgenomen, hierin staan vele afslanktips en heerlijke slanke recepten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Dikke vriendinnnen & echte liefde

paperback/ gebrocheerd: € 14.50
Drie vriendinnen die de magische grens van 30 gepasseerd zijn gaan op zoek naar de ware prins. Maar vind je die? In de supermarkt bij de ...

Meer boekennieuws op Facebook.