Geriatrie

A.M. Mehta

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geriatrie

gebonden: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085620822, geïllustreerd, 86 blz., July 2009
Formaat: 17.6 (h) x 12.6 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 129 gram.

Uitgever: Prelum Uitgevers

serienaam/reeks: Mehta Medisch

beschrijving

Er zijn al veel pogingen gedaan om een allesomvattend en toch beknopt overzicht te bieden van de geneeskunde. Maar weinig pogingen zijn geslaagd. Met de totstandkoming van de reeks Mehta Medisch is eindelijk een synopsis van het gehele vakgebied gerealiseerd.

Akash Mehta schreef een samenvatting van alle bestudeerde leerstof in de opleiding geneeskunde. Hij breidde deze samenvattingen uit met relevante beschouwingen, illustraties en praktijkgerichte beslisbomen. Deze samenvattingen zijn inmiddels een begrip geworden en nu voor het eerst - volledig geactualiseerd - als zakboek beschikbaar. Niet alleen voor studenten, maar juist ook voor generalistisch ingestelde medische professionals zoals huisartsen, internisten, paramedici en verpleegkundigen. Voor professionals die zijn gebaat bij een snel en toch degelijk, diepgaand overzicht van de geneeskunde.

In dit deel wordt de geriatrie behandeld. Hoewel de meeste klachten bij de geriatrische patiënt dezelfde oorzaken en beleidsmodaliteiten kennen als in de levensfasen daaraan voorafgaand, kent de geriatrische levensfase een aantal unieke klachten en aandoeningen. Aan de hand van drie klinische presentaties komen de belangrijkste geriatrische ziektebeelden aan de orde en wordt ingegaan op de theoretische en praktische achtergronden.

Dit zakboek is onderdeel van een elfdelige reeks. Klik hier voor de complete set.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.