Volledig keramische restauraties

compendium voor de tandheelkundige praktijk

J.V. Laverman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Volledig keramische restauraties

paperback/ gebrocheerd: € 79.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085620495, geïllustreerd, 148 blz., August 2007
Formaat: 27.6 (h) x 20.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 627 gram.

Uitgever: Prelum Uitgevers

beschrijving

Computerondersteund kroon- en brugwerk heeft de afgelopen jaren een intensieve groei en ontwikkeling doorgemaakt. Het lijdt geen twijfel dat de volledig keramische restauratie een niet meer weg te denken plek in de restauratieve tandheelkunde heeft verworven. Ook de vraag van patiënten naar 'witte' kronen blijft aldoor stijgen.

In dit boek Volledig keramische restauraties worden de verschillende soorten keramiek behandeld, alsmede de manieren waarop ze worden verwerkt en toegepast. Ook wordt duidelijk gemaakt welke cruciale rol de cad/cam-technologie daarbij speelt. Vervolgens wordt uitgebreid aandacht besteed aan de klinische aspecten van volledig keramische restauraties. De bekendste all-ceramic systemen komen aan bod en de auteur beschrijft hoe de verschillende restauraties kunnen worden gemaakt.

Alle procedures zijn zo beschreven dat ze in de tandartspraktijk kunnen worden toegepast. Dit compendium is rijk geïllustreerd met 180 full colour afbeeldingen en 20 illustratieve tekeningen.

Volledig keramische restauraties is primair bedoeld voor tandartsen en tandtechnici.

Over de auteur
J.V. Laverman is tandarts algemeen practicus en werkt als docent bij de afdeling Orale Functieleer van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Aldaar is hij belast met het onderwijs in kroon- en brugwerk. Zijn belangstelling gaat in het bijzonder uit naar tandheelkundige materialen die een rol spelen bij het maken van kronen en bruggen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.