Medisch consult in 20 talen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Medisch consult in 20 talen

gebonden: € 21.60: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085620228, geïllustreerd, 424 blz., February 2007
Formaat: 17.4 (h) x 12.4 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 422 gram.

Uitgever: Prelum Uitgevers

serienaam/reeks: Geneeskundige zakboeken

vertaald door: MediLingua Medical Translations

beschrijving

Bij consulten in de huisartspraktijk, opnames in het ziekenhuis, maar ook bij ongevallen worden artsen, paramedici en verpleegkundigen steeds vaker geconfronteerd met het probleem om snel contact te maken met anderstalige pati en. Deze uitgave is de uitgebreide en verbeterde opvolger van het zeer succesvolle Medisch consult in 18 talen en vormt een eerste hulp bij communicatie.
Dankzij de logisch opgebouwde woordenlijsten kunnen hulpverleners zich tijdens het eerste contact met de pati snel een beeld vormen. Medisch consult in 20 talen bevat 380 veel voorkomende begrippen per taal. Door bepaalde begrippen te combineren, kan de behandelaar op eenvoudige wijze vragen stellen aan de pati . Alle vertaalde woorden zijn voorzien van heldere uitspraaknotaties waardoor deze zonder problemen kunnen worden uitgesproken. Dankzij de overzichtelijke opbouw kunnen woorden en begrippen ook simpelweg worden aangewezen.
Medisch consult in 20 talen bevat uiteraard een selectie van de belangrijkste termen. Soms zijn uiteindelijk de diensten van een tolk nodig om een goed consult te kunnen voeren. Daarom is een lijst opgenomen met de telefoonnummers van alle ambassades en consulaten in Nederland. De behandelaar kan zo op eenvoudige wijze de anderstalige pati een tolk aanbevelen, of ondersteuning bieden bij financi of verzekeringstechnische kwesties.
Rubrieken per taal:
Persoonlijke en administratieve gegevens
Klachten en diagnose
Wat moet de pati (niet) doen
Maatregelen door arts
Medicijnen
Anatomie

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.