Stotterkit

stotteren, hoe werkt het bij jou

Carla van Wensen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stotterkit

paperback/ gebrocheerd: € 14.00

ISBN: 9789085605966, geïllustreerd, 72 blz., January 2011
Formaat: 21.8 (h) x 19.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 205 gram.

Uitgever: Niño

illustrator: Hiky Helmantel

beschrijving

Stotteren is niet leuk. Eigenlijk kun je bijna nooit zeggen wat je voelt en bedoelt. Dit kan ervoor zorgen dat je het geloof in jezelf verliest. In dit boekje wordt uitgelegd dat wat je denkt over jezelf en hoe je denkt, ook te maken kan hebben met stotteren. Wanneer je weet hoe het stotteren bij jou werkt, kun je er anders mee omgaan. Je zult je daardoor in ieder geval rustiger voelen en meer ontspannen, waardoor het spreken gemakkelijker gaat.

Dit boekje is speciaal geschreven voor stotterende kinderen van circa 7-11 jaar, betrokken ouders en/of hulpverleners. Door middel van opdrachten, spelletjes, tips en verhaaltjes kunnen kinderen ervaren en ontdekken hoe het stotteren bij hen werkt. De verhaaltjes kunnen voorgelezen worden of afgeluisterd via de pc/mp3 speler. Wanneer de ouder dit boekje samen met het kind doorneemt, krijgt de ouder meer zicht op wat het stotteren met het kind doet.

In Stotterkit combineert Carla van Wensen, ex-stotteraar, haar werkervaring met haar eigen ervaringen met stotteren. Dit boekje is een goede aanvulling op de bestaande stottertherapie en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het positief zelfbeeld van het kind waardoor het anders met zijn stotteren kan omgaan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.