Wat kun je doen als je niet durft te gaan slapen

D. Huebner

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wat kun je doen als je niet durft te gaan slapen

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789085605737, January 2010
Formaat: 28.1 (h) x 21.7 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 413 gram.

Uitgever: Niño

vertaald door: Els Musterd-de Haas

illustrator: Bonnie Matthews

beschrijving

Zou het niet heerlijk zijn als je in bed kon stappen, lekker onder je dekbed kon kruipen en zonder gedoe in slaap zou vallen? Zonder dat je naar rare geluiden luistert of aan enge mannen denkt? Zonder nog een slokje water of een extra knuffel of nog een keer naar de wc? Bedtijd is moeilijk voor veel kinderen. Als je een kind bent dat niet durft te gaan slapen, en je bent ervan overtuigd dat alleen tovenarij het gemakkelijker kan maken, is dit een boek voor jou.

Wat kun je doen als je niet durft te gaan slapen? leert kinderen en hun ouders cognitieve gedragstechnieken aan om slaapproblemen op te lossen. Angsten, een druk hoofd, een rusteloos lichaam en het te afhankelijk zijn van ouders worden allemaal aangepakt als de kinderen wordt geleerd hoe ze beter kunnen slapen. Dit interactieve zelfhulpboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren gewoon in slaap te vallen en in slaap te blijven – net tovenarij!
Wat kun je doen als je niet durft te gaan slapen verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.