Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren?

Een help-oefenboek voor kinderen

Dawn Huebner

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren?

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789085600640, geïllustreerd, 72 blz., May 2019
Formaat: 28.0 (h) x 21.7 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 317 gram.

Uitgever: Niño

beschrijving

Nagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt?

Als dat zo is, sta je niet alleen. Heel veel kinderen hebben een gewoonte die ze graag kwijt zouden zijn. Maar gewoontes zijn sterker dan wensen. Ze houden je vast in hun greep. Zelfs als je los wilt breken, kun je dat niet. Tenzij je de sleutels hebt.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoonte doorbrekende strategieën aan te leren. Waarbij alles wordt aangepakt, van nagelbijten en duimen tot shirtkauwen, haardraaien, en nog veel meer. Dit help-oefenboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze los kunnen breken uit hun gewoontes.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders.inhoudsopgaveIntroductie voor ouders en verzorgers
Beginnen
Opgesloten
Sleutel 1: In de weg zitten
Sleutel 2: Druk, druk
Sleutel 3: Krab, trek, en kauw
Sleutel 4: Opfleuren! Opkikkeren! Oppeppen!
Sleutel 5: Spanning afvoeren
Alles bij elkaar doen
Hoe gaat het?
Vrij blijven
toelichtingNagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt?

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoonte doorbrekende strategieën aan te leren.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.