ik geloof in Liefde

Yvonne van den Heuvel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
ik geloof in Liefde

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085484493, geïllustreerd, 160 blz., May 2020
Formaat: 24.3 (h) x 17.3 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 346 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

beschrijving

Zou jij graag meer liefde in je leven willen? Los van het feit of je op dit moment gelukkig of ongelukkig bent, energiek of heel erg moe, een fijne relatie hebt of juist helemaal niet? Dan is dit boek voor jou. Méér liefde in je leven is te leren, te oefenen, te ervaren. Je kunt er af en toe mee bezig zijn, elke dag voor kiezen of zelfs je spirituele pad van maken.
In dit boek lees je tien waargebeurde, meditatieve verhalen.Yvonne schreef de verhalen in een periode waarin ze voor televisie werkte en in drie jaar tijd vier dochters kreeg. Twee ‘losse’ dochters en een tweeling. In diezelfde periode verloor ze haar zeer geliefde broer, 36 jaar oud. Ondanks alle tranen en de drukte van haar werk en gezin, bleef het pad van liefhebben de meest kostbare weg. Tegelijkertijd gaat dit boek niet over haar als persoon of over haar leven. De liefde zoekt voertuigen om zich te manifesteren en iedereen (zonder uitzondering) kan zo’n voertuig zijn… Let love rule!


Bericht van Jan Terlouw:

Lieve Yvonne,
Je boek. Heel bijzonder. Je probeert het onbenoembare te benoemen en dat doe je heel knap. Jij slaagt erin anderen te laten delen in wat je de essentie van het leven vindt. Warme groet, Jan Terlouw


Yvonne van den Heuvel is oprichter van de Facebook/Instagram pagina ik geloof in Liefde en richtte samen met anderen Stichting ik geloof in Liefde op. Ze is aan de stichting verbonden als ‘bezieler’. Ze spreekt en schrijft graag over geloven in liefde, geeft er beelden aan, regisseert korte films of organiseert vieringen. De complete opbrengst van dit Goede Doelen Boek boek gaat naar projecten die liefde verspreiden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yvonne van den Heuvel is oprichter van de Facebook/Instagram pagina ik geloof in Liefde en richtte samen met anderen Stichting ik geloof in Liefde op. Ze is aan de stichting verbonden als ‘bezieler’. Ze spreekt en schrijft graag over geloven in liefde, geeft er beelden aan, regisseert korte films of organiseert vieringen. De complete opbrengst van dit Goede Doelen Boek gaat naar projecten die liefde verspreiden.toelichtingStichting ik geloof in Liefde geeft beelden, woorden en vormen aan de kracht van liefhebben op alle terreinen van het leven.

Het boek ‘ik geloof in Liefde’ (speciaal geschreven voor onze stichting) is net uitgekomen en is een officieel Goede Doelen Boek. De opbrengst gaat 100% naar liefdevolle projecten. Het zou super zijn als jij ons mee wilt helpen om zoveel mogelijk boeken te verkopen. Elk boek is een cadeau voor wie het leest én een bijdrage aan een mooiere wereld.

Stichting ik geloof in Liefde maakt eveneens films en verzorgt graag workshops of vieringen.

Via social media verspreiden we wekelijks inspiratie als het gaat om geloven in liefde.

We doen dit alles op eigen initiatief, maar ook in opdracht. Omdat het ons hele hart heeft.

Let LOVE rule…
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.