De dans van de geesten

een spirituele reis door Afrika

Ton van der Lee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De dans van de geesten

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789085482635, 245 blz., August 2010
Formaat: 19.0 (h) x 13.1 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 317 gram.

Uitgever: GigaBoek

beschrijving

Het leven in Afrika dreigt Ton van der Lee noodlottig te worden. Hij krijgt rivierkoorts en malaria. Westerse medicijnen en traditionele geneesmiddelen helpen niet meer. In een klein woestijndorp ontmoet Ton Paul Verhoeff, die tot sjamaan is gewijd. Paul vertelt hem over de dans van de geesten, een eeuwenoude Afrikaanse ceremonie die hem gered heeft van de dood. Ton besluit op zoek te gaan naar het geheim van dit ritueel. Het wordt een pelgrimstocht vol beproevingen, verrassende ontmoetingen en magische ervaringen.
De dans van de geesten is het verslag van een spirituele zoektocht naar bevrijding, genezing en het traditionele hart van Afrika. Het is ook een fascinerend reisboek over West-Afrika.Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHet leven in Afrika dreigt Ton van der Lee noodlottig te worden. Hij krijgt rivierkoorts en malaria. Westerse medicijnen en traditionele geneesmiddelen helpen niet meer. In een klein woestijndorp ontmoet Ton Paul Verhoeff, die tot sjamaan is gewijd. Paul vertelt hem over de dans van de geesten, een eeuwenoude Afrikaanse ceremonie die hem gered heeft van de dood. Ton besluit op zoek te gaan naar het geheim van dit ritueel. Het wordt een pelgrimstocht vol beproevingen, verrassende ontmoetingen en magische ervaringen.
De dans van de geesten is het verslag van een spirituele zoektocht naar bevrijding, genezing en het traditionele hart van Afrika. Het is ook een fascinerend reisboek over West-Afrika.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.