BELL Natural Dog Training

L. Loeve

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
BELL Natural Dog Training

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085481621, geïllustreerd, 114 blz., July 2008
Formaat: 24.2 (h) x 16.8 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 235 gram.

Uitgever: GigaBoek

beschrijving

Een hond leeft en denkt in beelden, niet in woorden. Hij is een meester in non-verbale communicatie. Met een grote variëteit aan houdingen, blikken en bewegingen kan hij soortgenoten duidelijk maken wat hij wil. Een hond zal instinctief proberen om ook ons via lichaamstaal te begrijpen. Maar ja, de mens is niet echt een soortgenoot en communiceert bovendien op een heel andere manier.
Geen wonder dat hond en baas elkaar niet altijd begrijpen!
Dit boek van Laura Loeve biedt daarvoor de oplossing. Laura heeft zeer ruime ervaring met het begeleiden van bazen en hun hond. Op haar hondenschool heeft ze met groot succes met de Body Expression Learning Language® (BELL) gewerkt.
Zij heeft deze non-verbale manier om te communiceren met honden zelf ontwikkeld. Het boek bevat ruim 160 foto’s en is daarmee een uitstekend kijk-, lees- en leerboek voor ieder die meer wil weten over zijn hond en hem beter wil begrijpen. Naast de signalen die honden elkaar onderling geven, komen de lichaamstaal en non-verbale communicatie van mensen aan bod. Ook wordt toegelicht waarom sommige baas-hondcombinaties, ondanks alle goede wil, gedoemd zijn te mislukken.
Alle basiscommando’s en een aantal algemene gebaren worden in dit boek besproken. Ze zijn voorzien van praktische oefeningen. Door het gebruik van foto’s zijn ze bovendien gemakkelijk zelf te leren.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingUitstekend kijk-, lees- en leerboek voor ieder die meer wil weten over zijn
hond en hem beter wil begrijpen!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.