De dood van een gigolo

Joop van den Haak

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789085480006, 171 blz., August 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: GigaBoek

beschrijving

Tijdens een wandeling stuit Huib aan het naaktstrand van het eiland Corsica op het levenloze lichaam van Jean-Claude. Is het zelfmoord, is het moord? Aanvankelijk stelt dokter Marius, vriend van Huib, dat de gigolo de hand aan zichzelf heeft geslagen, maar dan vindt hij gifsporen in het bloed van de dode.
Huib, schrijver, is geïntrigeerd door het gebeuren en behalve de politie slaat ook hij aan het speuren.
Door de komst van zijn achternichtje Mirjam raakt hij in verwarring. En dan is daar ook nog zijn vriendin Hélène, die Mirjam helemaal niet ziet zitten. Voor wie kiest Huib uiteindelijk?
En welke rol speelt zijn broer Rob, met zijn mismaakte gezicht, die na een auto-ongeluk geestelijk en lichamelijk een metamorfose heeft ondergaan? Rob haatte Jean-Claude, omdat die de nymfomane bovenbracht in zijn vrouw Desirée. Bovendien verdenkt hij de gigolo van omvangrijke chantage.
Kortom, tijdens zijn speurtocht ontdekt Huib dat bijna iedereen op het zonne-eiland reden genoeg had de gigolo naar het leven te staan. Zal hij de dader kunnen ontmaskeren? En wellicht nog belangrijker slaagt hij erin zijn worsteling met de vrouwen in zijn leven tot een goed einde te brengen?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.