Ontvoerd

Dee Henderson

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Ontvoerd

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085202820, 428 blz., May 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Royal Jongbloed

vertaald door: Peter Meeuse

beschrijving

Shannon Bliss werd op zestienjarige leeftijd ontvoerd en gedwongen de criminele familie Jacoby te helpen. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen. Dolgraag wil ze weer iets oppakken wat op een normaal leven lijkt, maar ze weet ook dat ze nog een aantal belangrijke dingen moet afhandelen. Ze heeft genoeg bewijsmateriaal om haar ontvoerders heel lang achter de tralies te krijgen.

Als Shannon contact opneemt met privédetective Matthew Dane, een ex-politieagent, om haar te helpen bij het uitstippelen van haar terugkeer in de maatschappij, ontdekt hij al snel dat het terugwinnen van haar vrijheid niet betekent dat haar problemen voorbij zijn. Als de familie Jacoby erachter komt dat ze nog leeft, zullen ze er werkelijk alles aan doen om haar het zwijgen op te leggen.

Wil het recht zijn loop hebben en wil Shannon haar leven ooit weer op de rails krijgen, dan zal Matthew precies moeten achterhalen wat er met haar is gebeurd - ook als dit betekent dat hij een wespennest van geheimen in beroering moet brengen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.