Handboek voor Talententeams

- het team is alles!

Kees Gabriëls; Jan de Dreu

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek voor Talententeams

gebonden: € 15.95

ISBN: 9789085166832, geïllustreerd, 120 blz., June 2020
Formaat: 19.3 (h) x 12.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 234 gram.

Uitgever: B for Books B.V.

illustrator: Jan de Dreu; Rianne van Duin

beschrijving

Handboek voor Talententeams - In dit derde boek in de ‘Handboek’ serie leggen Jan de Dreu en Kees Gabriëls de focus op teams. Talententeams wel te verstaan. Omdat teams de belangrijkste bouwstenen zijn in het waarmaken van de organisatiemissie: daar wordt het verschil voor de klant gemaakt, of niet.
En omdat teams bepalend zijn voor het werkplezier en de inzet van medewerkers.

Wanneer alle teamleden hun unieke talenten inzetten, kan een team bergen verzetten. Dan halen teamleden het beste uit elkaar en kan de opdracht van het team met veel werkplezier en oplossingsvermogen worden geklaard. Investeren in de groei en bloei van teams is dé manier om je organisatie wendbaar en klantgericht te maken.

Auteur Kees Gabriëls:
Het team is in onze ogen dus hét instrument voor organisatieontwikkeling. Ontwikkel je bedrijf of je organisatie door de teams centraal te zetten en met resultaatgerichte talenttrajecten te laten groeien. De paradox daarbij is: vrijwel iedereen vindt dit een aantrekkelijk beeld maar in de praktijk zie je het nog niet zoveel. Het systeem kapselt de kracht van mensen en hun samenwerking in.
Precies dát is ons aanknopingspunt in dit boek. We willen je als teamleider, manager, directeur, bestuurder of HR-professional helpen in de praktische transformatie, niet alleen het theoretische vergezicht schetsen. We bieden een route naar talentgedreven werken, ongeacht hoe de situatie in het werk nu is. Een aanpak met een levendige combinatie van leren en presteren, waarmee ieder team van start kan. Het begin heb je met dit boek in handen.

Eerder verschenen in deze serie: Handboek voor Talent en Handboek voor Tijd

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.