Vrij uitzicht

Anya Niewierra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vrij uitzicht

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789085163190, 460 blz., October 2013
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 4.0 (d) cm. Gewicht: 622 gram.

Uitgever: B for Books B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Van de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2020!
Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden bij verrassing op te zoeken. Maar... het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen... Vanaf de eerste bladzij zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Het vaste voornemen van Tess om het eeuwenoude château van Mosset als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen weldra op scherp. En wie is degene die zich schuilhoudt in het château en met geweld Tess' leven binnendringt?

Marion Pauw is ambassadeur voor Vrij uitzicht. Zij zegt over het boek: Het debuut van Anya Niewierra heeft het allemaal: een onopgeloste misdaad uit het verleden en een opbloeide romance in een spannende setting. Dit is nou een heerlijke thriller."
DWDD Panellid Wim Krings over Vrij uitzicht:"Een thriller die leest als een speer!"

Anya Niewierra (1964) werd geboren in Kerkrade. Ze is werkzaam als algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat....een uitstekend debuut, waarmee Anya Niewierra met gemak een plek verovert tussen de beste Nederlandse thrillerauteurs.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Vrij uitzicht

paperback/ gebrocheerd: € 17.50
Van de auteur van Het bloemenmeisje (winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2020) komt nu een compleet herziene editie van Vrij uitzicht, ...

Meer boekennieuws op Facebook.