Nederland waterland

de waterschappen en uw dagelijkse droge voeten

Arian Kuil

 
 

gebonden: € 16.95

ISBN: 9789085163060, geïllustreerd, 144 blz., October 2013
Formaat: 24.6 (h) x 16.8 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 509 gram.

Uitgever: B for Books B.V.

beschrijving

De Waterschappen doen veel en goed werk voor alle inwoners van ons land. Nederland is een delta en dat wij hier bijna altijd met droge voeten kunnen wonen, werken en recreëren is eigenlijk een klein wonder. Meer dan 11.000 mensen zijn daar dagelijks mee bezig. Wat ze daar allemaal voor moeten doen? Zeven dagen in de week, 24 uur per dag zijn mensen bezig met waterbeheer voor wonen, werken en recreatie. Het zorgdragen voor schoon drinkwater, het onderhouden van dijken en duinen, het beheren van vaarwegen, het zuiveren van rioolwater... Niet zo vreemd dat Nederland in het buitenland hierom wordt bewonderd.
Aan de hand van interviews met mensen die dagelijks bezig zijn met de zorg voor het water in Nederland wordt een beeld geschetst van betrokken, professionele en enthousiaste 'water-werkers'.
Kortom: ontdek de wereld van de waterschappen in Nederland Waterland!

Auteur Arian Kuil neemt u mee in de wereld van De Waterschappen en toont u in woord en beeld welk (dapper) werk zij voor ons verzetten en hoe belangrijk het is, dat de Waterschappen ook na 2018 blijven voortbestaan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.