Hey... ja jij! Het zit al in je!

Edwin Hansma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hey... ja jij! Het zit al in je!

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085082200, geïllustreerd, 180 blz., June 2014
Formaat: 24.6 (h) x 17.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 612 gram.

Uitgever: FYNCH B.V.

beschrijving

De wereld draait door en veranderingen komen in hoog tempo op ons af. Hoe kun je in deze hectische tijd jezelf mentaal staande houden en tegelijkertijd je dromen verwezenlijken? Hoe weet je nu precies wat je wil, wat je passie is? En waarom kom je niet in beweging, terwijl je misschien al lange tijd weet dat je een andere koers zou moeten of willen varen?
Kortom: Hoe word en blijf jij succesvol in de Survival of the Fittest?
HEY....JA JIJ! HET ZIT AL IN JE biedt je een succesvol stappenplan. Gebaseerd op de diepe overtuiging dat iedereen kan leren, leidt het je langs drie concrete vragen.
* Wat is het wat jij wil?
* Wat houdt je tegen?
* Wat heb je nodig?
Middels anekdotes, praktijkvoorbeelden en oefeningen ontwikkel jij je eigen oplossingen om jouw doelen om te zetten in gewenste resultaten. Zo neem je de regie weer over je eigen leven.
Een inspirerend, praktisch en leerzaam handboek, voor ieder die op zoek is naar een blijvende verandering om sneller (persoonlijk) resultaat te boeken.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Edwin Hansma (eigenaar FYNCH) is een nieuwsgierige en enthousiaste spreker, life coach en (enter)trainer op het terrein van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk leiderschap. Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is hun eigen mindset!toelichtingHEY....JA JIJ! HET ZIT AL IN JE biedt je een succesvol stappenplan. Gebaseerd op de diepe overtuiging dat iedereen kan leren, leidt het je langs drie concrete vragen.
* Wat is het wat jij wil?
* Wat houdt je tegen?
* Wat heb je nodig?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.