De vampiers orakelkaarten

44 orakelkaarten met handleiding

Lucy Cavandish

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De vampiers orakelkaarten

kaartspellen: € 22.25: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085081999, geïllustreerd, 160 blz., August 2015
Formaat: 15.0 (h) x 10.5 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

illustrator: Jasmine Becket - Griffith

vertaald door: Johanna Anna

beschrijving

Hun belofte? Je bent niet alleen in deze donkere tijd.

Een uitzonderlijk deck, ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen. Vaak was men bang of bekritiseerde men energieën van vampieren, maar vandaag bewijzen de verbazingwekkende Vamps dat ze onze bondgenoten zijn, en veel mensen helpen om door de donkere nacht van hun ziel te komen. De Vamps bieden een weg door de donkerte, door moeilijke tijden met hun wijsheid, eeuwenoude lessen, beproefde methoden om je te beschermen, geruststellend advies en uitdagingen voor onze imperfecte waarneming.
De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere.

Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lucy Cavendish is een natuurlijke ‘witte’ heks’. Ze beschouwt magie als een vorm van geloof, dat ons als een deel van de natuur ziet en ons op die manier motiveert onze unieke ervaring hier op Aarde te respecteren en ervan te genieten. Haar werk wordt aanbevolen door Deepak Chopra, Louise L. Hay en Fiona Horne.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.