Het engelentarot

positief, liefedevol en zachtaardig

Doreen Virtue; Radleigh Valentine

 
 

kaartspellen: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085081777, geïllustreerd, 144 blz., October 2012
Formaat: 14.1 (h) x 10.1 (b) x 5.0 (d) cm. Gewicht: 513 gram.

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

illustrator: Steve A. Roberts

vertaald door: Marian Lohman

beschrijving

De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar.

Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar. Alle teksten op de kaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot.

De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak - met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen - en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.