Het Orakel van schaduw en licht

Lucy Cavendish

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.25: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085081647, geïllustreerd, 138 blz., June 2020
Formaat: 15.1 (h) x 10.4 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

illustrator: Jasmine Becket-Griffith

vertaald door: Johanna Anna

beschrijving

Het Orakel van Schaduw en Licht
Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, mystici, zoekers en zwervenden. In het Orakel van Schaduw en Licht word je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot beschermende elfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten. Spitsvondig, niet loslatend en vaag lief zeggen deze magische boodschappers van schaduw en licht waar het op staat en geven ze authentieke, heldere en rechttoe rechtaan leiding om je iedere dag te helpen bij het nemen van besluiten. Door in contact te treden met deze wonderbaarlijke wezens, zul je je moed, je intuitie, je geluk en het geloof in je eigen ware zelf verder ontwikkelen.
Lucy Canvendisch, auteur van bestsellers, schreef de tekst van het orakel en de beroemde schilderes Jasmine Becket-Griffith maakte de illustraties. Het Orakel van Schaduw en Licht bevat 45 geraffineerde kaarten en een diepgaande handleiding met boodschappen en duidelijke instructies hoe je stap voor stap een accurate, krachtige en bijzonder helende reading kunt doen, voor jezelf en voor anderen.
Het Orakel van Schaduw en Licht ontsluiert ook voor jou een magische wereld!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lucy Cavendish is een natuurlijke ‘witte’ heks’. Ze beschouwt magie als een vorm van geloof, dat ons als een deel van de natuur ziet en ons op die manier motiveert onze unieke ervaring hier op Aarde te respecteren en ervan te genieten. Haar werk wordt aanbevolen door Deepak Chopra, Louise L. Hay en Fiona Horne.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.