Engelkaarten ( Angel Cards )

ontdek je eigen unieke relatie met Engelen

K. Tyler; J. Drake

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Engelkaarten ( Angel Cards )

kaartspellen: € 14.95

ISBN: 9789085081302, geïllustreerd, 72 blz., January 2009
Formaat: 10.8 (h) x 10.3 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 122 gram.

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

vertaald door: M. Lohman

beschrijving

Engelkaarten de originele Angel cards

Engelen zijn innerlijke metgezellen. Zij helpen ons naar de Wereld te kijken op zo'n manier, dat ons leven wordt doorgetrokken van vitaliteit. Zij helpen ons de diepste lage te ervaren van begrip, creativiteit en warmte. Nodig een ENGEL uit voor de dag van vandaag:

De ANGEL Cards zijn ontwikkeld als onderdeel van het Transformatie Spel. Dit bordspel bevordert de individuele creativiteit en helpt je om succesvolle relaties op te bouwen.

25ste verjaardag:
Het is nu vijfentwintig jaar geleden dan de ENGELkaarten voor het eerst werden gepubliceerd. Tot onze verrassing bleek de geboorte te zijn van een hele serie kaartjes met engelentaal. De kwaliteiten die wij selecteerden voor onze originele kaarten waren die die het beste werkten in de context van het Transformatiespel, als ondersteuning van de innerlijke reis van de spelers.
Moge deze nieuwe ENGELkaarten je helpen om je meer te verbinden met de intenties van de goden, van de hemel, en moge ze je sterken in je vermogen volledig in je eigen kracht te staan en aanwezig te zijn in het hier en nu. Moge zij je ondersteunen als je voortgaat op je pad temidden van veranderingen, zodat je het nieuwe in je leven tegemoet kunt treden met openheid, sensitiviteit en liefde. En moge onze gezamenlijke bijdrage de wereldvrede, harmonie en wijsheid bevorderen.

Inhoud:
53 kaarten
20 extra kaartjes
20 stickers

ISBN 9789085081302

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.