Magische boodschappen van de elfen

Doreen Virtue

postkaart(en): € 22.25: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789085081159, geïllustreerd, 44 blz., December 2009
Formaat: 14.0 (h) x 10.4 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 331 gram.

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

vertaald door: M. Lohman

beschrijving

Elfen zijn overal! Ze zijn in je tuin, in het park, bij je huisdieren en overal waar bloemen groeien. Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag, zoals voor relaties, gezondheidsvragen, financiele aangelegenheden enzovoort.
Elfen weten hoe je moet werken met de energie van de planeet op een veilige, liefdevolle en magische manier!
Deze etherische wezens worden echter soms verkeerd begrepen. Al zijn zij liefdevolle, welwillende schepsels Gods, elfen hebben ook ego's (net als de mensen). En dientengevolge kunnen zowel Elfen als mensen oordelend zijn. Maar anders dan bij de mensen zijn de oordelen van de elfen uitgesproken duidelijk en op de man af. Zij helpen de degenen die goed zijn voor het milieu en de dieren, en zijn onthouden hun hulp en communicatie aan diegenen die de planeet en zijn bewoners niet goed behandelen.
De elfen verwachten niet dat je volmaakt bent in je milieubewustzijn of in recycling. Ze willen alleen dat je het eerlijk probeert, zo goed je kunt. Als je dat doet dan zullen de elfen alles doen om je te helpen. En hun hulp is betrouwbaar, veilig en heel magisch!

Doreen Virtue
inhoud: kaarten + boekje
ISBN: 9789085081180

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: