Vandaagkaarten voor kinderen

D. Nijssen; E. Goossens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vandaagkaarten voor kinderen

postkaart(en): € 12.00

ISBN: 9789085080749, geïllustreerd, 80 blz., May 2007
Formaat: 10.4 (h) x 7.0 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 181 gram.

Uitgever: Koppenhol Uitgeverij b.v.

beschrijving

Vandaag... voor kinderen
80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionete ontwikkeling van het kind
Gebruiksaanwijzing: Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om, lees de opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren!
Soms lukt dat heel erg goed, maar soms ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een beetje rare opdracht is, of dat je hem niet durft te doen omdat je bang bent wat anderen er van zullen denken. Juist don zijn deze kaarten een echte uitdaging voor jou. Als je bereid bent de opdrachten uit te proberen zul je zien dat ze heel leuk zijn om te doer. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je ziet meer mogelijkheden om beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven..
Dick Nijssen, auteur van o.a. de bestseller Inzichtkaarten, ontwikkelde samen met Elly Goossens de Vandaagkaarten voor kinderen. Dick is Reiki Master en therapeut, Elly, ook Reiki Moster, is onderwijskundige en werkt veel met kinderen. Beiden geven cursussen in hun eigen cursuscentrum (www.helioscentrum.nl, www.praktjjk-spelenderwijs.nl).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.