Kom verder!

examenboek Kennis van de Nederlandse Samenleving

Ad Bakker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kom verder!

paperback/ gebrocheerd: € 37.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085069935, geïllustreerd, 128 blz., May 2011
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 455 gram.

Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam

beschrijving

Kom verder!
Examenboek Kennis van de Nederlandse samenleving
Ad Bakker

Omschrijving
Dit is verplichte kost voor iedereen die in aanmerking wil komen voor een pemanente verblijfsvergunning. Met deze eerste complete methode Kennis van de Nederlandse samenleving (KNS) haalt de inburgeraar vast zijn inburgeringsexamen.
De domeinen die ten grondslag liggen aan de eindtermen voor dit nieuwe vak zijn in dit boek verwerkt in zo'n tachtig alledaagse situaties, herkenbaar voor zowel oud- als nieuwkomers. Centraal staan de belevenissen van Monica, een 35-jarige Braziliaanse die in Nederland woont. Kom verder heeft een eigen methodesite met meer informatie en een gratis oefenexamen: www.komverder.nl

Kijk op het weblog www.knsexamen.nl voor meer informatie over het inburgeringsexamen.

Begin- en eindniveau
A1 => A2. De methode is geschikt voor zowel laag- als hoogopgeleide cursisten. Het is een KNS-methode met ruim oog voor NT2. Er zitten twee cd's bij waarmee de gesprekken ook te beluisteren zijn. Alle nieuwe en moeilijke woorden zijn vertaald in het Engels, Turks en Arabisch, een Chinese vertaling staat op de website. Achter in het boek is er een verklarende woordenlijst waarin moeilijke woorden worden uitgelegd.
De methode is bedoeld voor groepsonderwijs, maar de cursist wordt geacht zelfstandig opdrachten voor te bereiden en de teksten te lezen en te beluisteren.

Over de auteur
Ad Bakker schreef eerder Nederland in zicht, maatschappij-oriëntatie voor hoogopgeleiden. Hij maakte deel uit van de klankbordgroep KNS van het ministerie van Justitie en is voorzitter van het netwerk KNS/MO van de BVE-Raad.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.