De opmaat

naar nt2- niveau a2

Maud Beersmans; Wim Tersteeg

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 39.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085067238, geïllustreerd, 292 blz., October 2009
Formaat: 29.7 (h) x 21.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 946 gram.

Uitgever: Boom

illustrator: Caroline Ellerbeck; Willemijn Paijmans

beschrijving

De opmaat is een beginnerscursus Nederlands voor hoger opgeleide anderstaligen. Deze nieuwe NT2-methode is fris, toegankelijk en actueel, met aansprekende thema's als hobby's, gezondheid en je innerlijk en uiterlijk. Dankzij de aansprekende oefeningen, de vele praktijkvoorbeelden en een goede opbouw wordt het zo een plezier om Nederlands te leren.
De opmaat bestaat uit tien thema's, waaronder afspreken, vrije tijd, hobby's, gezondheid, onderwijs en je innerlijk en uiterlijk. Binnen elk thema komen de vier vaardigheden afwisselend aan bod. Elke les bevat een dialoog waarin bepaalde personen regelmatig terugkomen, authentieke teksten en vele oefeningen. Het materiaal komt van websites, folders, programma's, formulieren enzovoort.
Klik hieronder op de knop NT2 school om de ondersteunende website van De opmaat met het lesondersteunende multimediale materiaal te bezichtigen.
De methode is geschikt voor het gebruik in groepsverband, maar ook voor zelfstudie.
Methodes die aansluiten op De opmaat zijn De sprong, Help 2 en Nederlands in actie voor niveau B1 en De finale voor niveau B2.
De opmaat bestaat uit een A4-formaat werkboek inclusief toegang tot een website waarop al het multimediale materiaal te vinden is.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.