Taalpingpong

vragen en antwoorden in cruciale praktijksituaties

N. van Schaijik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Taalpingpong

paperback/ gebrocheerd: € 37.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789085065845, 212 blz., June 2008
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 449 gram.

Uitgever: Boom

beschrijving

Met dit boek kan iedere anderstalige, van inburgeraar tot expat, oefenen met het stellen van vragen en het geven van antwoord in het Nederlands. Heel veel vragen en antwoorden die in uiteenlopende situaties gesteld kunnen worden, worden hierin geoefend. En er moet veel worden geoefend! Het gebruiken van allerlei grammaticale constructies moet een automatisme worden. Een taalleerder moet over de inhoud van een antwoord nadenken en niet over de vorm.

Het boekje behandelt alle cruciale praktijksituaties binnen Burgerschap, OGO en Werk en geeft daarbinnen (in een context!) talloze vragen en antwoorden. De cursist verhoogt hiermee zijn spreeksnelheid, leert grammaticale constructies snel te hanteren en traint meteen zijn taalvaardigheid binnen cruciale praktijksituaties die nodig zijn voor het inburgeringsexamen. De grammatica in de vragen en antwoorden kent een oplopende moeilijkheidsgraad.
In het boekje zit een code waarmee u toegang krijgt tot het online oefenprogramma. Hier kunt u onder andere het tempo instellen, waardoor de reactiesnelheid nog beter kan worden getraind.

Begin- en eindniveau
Deze training is geschikt voor mensen met niveau A1 tot B2 en sluit aan bij alle NT2- en inburgeringsmethodes. De methode kan zowel thuis als klassikaal worden gebruikt. Voor expats kan Taalpingpong vanaf A0 gebruikt worden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.